Sipoon kansallinen MX-kisa

17.7.2016 ajettiin Sipoossa kansallinen MX-kisa. Alla TMK:n kuskien tulokset sekä tiedotteen lähettäneiden kuskien kommentit kisasta. Hermanni sai nousupisteet täyteen ja jatkaa kilpailua c/b-luokassa. Kimi Tammi otti uransa ensimmäisen kansallisen kisan voiton ja Aaro Menna ajoi ekaa kertaa podiumille. ONNEA!

 

65cc

Kimi Tammi      1.

Aaro Menna    3.

Eino Pihlava     13.

Sasu Virtanen 16.

 

 

MXC/C

Hermanni Koskinen                  3.

Arthon Alanne                           15.

Miro Åkerblom                          19.

Oskari Taberman                       25.

Niko Rinne                                  31.

Joona Lauros                              33. 

 

Hermannin #21 kommentit (kuva alla):

Sipoon kisat takana, uudella Hondan pyörällä, joka haettiin vasta saman viikon torstaina. Aamun aika-ajoissa kuudenneksi.

Ekassa erässä hyvä lähtö, olin kakkosena ja nousin nopeasti ykköseksi. Sitten tuli nopeampi kuski ohi ja tipuin takaisin kakkoseksi. Lopun ajoin toisella sijalla varmaa ajoa maaliin asti, sekä tällä tuloksella myös saavutin nousupisteet täyteen ja nousin samalla C/B-luokkaan.

Toisessa erässä myös hyvä lähtö, mutta tipuin vähän, ollen maalissa viides. Päivän totaalin tuloksena kolmas sija. 

 

 

 

 

Joonan kommentit (kuva alla):

Aika-ajot ja 2. erä meni ihan omien kykyjen mukaan. 1. erän lopussa oli tylsästi kaatuminen ja radalle pääsy kesti turhan kauan missä meni mahikset sijoituksesta. Toimitsija ei olisi millään päästänyt enää ajamaan kaadon jälkeen. Hyvä että pidetään huolta silti. Ensi kerralla sitten ilman kaatoja ja parempi totaali.

 

 

 

 

Kimin #187 kommentit (kuva alla):

Sipoon kisoissa koko päivän ajo sujui hyvin ilman ongelmia. Aika-ajoissa ajoin nopeimman ajan ja ensimmäisessä erässä jäin vain pari sekuntia voittajalle. Toisessa erässä ajoin pari kierrosta kolmantena, roikkuen edellä ajavien kannoilla, kunnes heidän ajovirheidensä myötä nousin kärkeen pitäen paikan loppuun asti. Ensimmäisen kerran nousin korkeimmalle korokkeelle pokkaamaan 1. palkinnon!! Hieno fiilis jäi päivästä!
 
 
 
Einon #32 kommentit (kuva alla):
Aika-ajoissa onnistuin kohtuullisesti ja olin 12. Ensimmäisen erän lähdössä jäin hieman puomille, mutta pääsin paikkaamaan ensimmäisessä kurvissa hyvin sijoitustani. Erän puolivälissä kaaduin sijalta 10, maalissa loputa 19. Toisessa erässä pystyin ehjään suoritukseen ja olin maalissa 10. Kokonaistuloksissa 13. Rata oli mieleinen ja kisassa oli hyvää vääntöä.
 
 
 
Aaron #177 kommentit (kuva alla):
Aika-ajoissa onnistuin hyvin ja olin 4. Ensimmäisen erän lähtö sujui kohtuullisesti ja pääsin matkaan sijalta 6. Erän edetessä pääsin vielä puristamaan muutaman kilpakumppanin ohitse ja maalissa lopulta 4. Toinen erä onnistui vielä paremmin ja ajoi pitkään sijalla 2. Maalissa kovan taistelun jälkeen 3. Kokonaistuloksissa olin 3 ja ensimmäistä kertaa podiumilla.