Puheenjohtajan terveiset 14.9.2015

Tervehdys kerholaiset.

Hallitus kokoontui 14.9. maanantaina hallillla Artukaisissa, päätäntävaltaisena. Johannan laatiman esityslistan mukaan edettiin aina klo.20.00 saakka.

Eniten aikaa otti tällä kertaa kohta TMK-Tietokeskus Centerin toiminnan sujuminen ja hallin avaaminen. Keskustelimme myös mahdollisesti talvikaudella järjestettävistä kilpailusta sekä toiminnan kehittämisestä. Tuli paljon hienoja ehdotuksia ja mahdollisuuksia, joista sanoisinko ”pommin varmaan” tulemme joitain juttuja toteuttamaan.

 

 Hallitus myös päätti että kausikortti ja kertamaksut tullaan pitämään ainakin Vuodenvaihteeseen 2015-2016 samalla tasolla. Vaikkakin suoranaisia nostopaineita kyllä on, kulut ja hinnat nimittäin nousee kaiken aikaa. Ensi talvikauden aikana meillä ei yksinkertaisesti ole varaa pitää hallia kiinni päivääkään esim. valvojien puutteen vuoksi. Mutta näistähän me selviämme yhdessä vastuuta kantaen, siteeraten ratamaksujen nostamatta jättäminen.

 Ilon aiheita kokoukseen toi myös tieto 65cc luokan kuljettajien määrän voimakas kasvu ja sitä seurannut lisenssikuljettajien määrän kasvu. 

Syyskokouksen ajankohta päätetään seuraavassa kokouksessa 3.10.2015.

 

Joukkue kilpailuun hallitus toivottaa kaikille lähtijöille paljon menestystä ja mukavia hetkiä. Pidetään kiinni hyvistä käytöstavoista koko viikonlopun ajan. Varikko käyttäytymisestä varsinkin illalla on ollut paljon keskustelua eri kilpailujen järjestäjien kanssa TMK noudattaa klo.22.00 asetettua hiljaisuutta kunniakkaasti myös jatkossakin. Kiitos!

 

Tsemppiä

Pj. /hallitus