Puheenjohtajan terveiset 24.1.2016

Tervehdys kerholainen!!!

90-vuotisjuhlavuotemme ensimmäinen hallituksen kokous pidettiin täysin päätäntävaltaisena 24.1.2016. Vuoden ensimmäisessä kokouksessa jaetaan hallituksen jäsenten vastuualueet. Niin teimme nytkin, uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Pasi Rosnell, Johanna jatkaa tärkeää sihteerin työtä.

Tapaninpäivän hyväntekeväisyystapahtumasta saimme kasaan 1000 euroa, joka on luovutettu HOPE ry:lle Hope tekee tärkeää työtä, jotta lapsilla olisi tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Arja Heinonen Turun HOPE:sta oli erittäin otettu luovutetusta summasta. Kiitos tästä osallistujille!

Kerholle tulee myös myyntiin erilaisia jäsentuotteita juhlavuoden logolla. Osallistumme jälleen Turussa Harrastemessuille sekä Loimaalla järjestettävään Liikumassa-tapahtumaan 5.3.2016.

Muuten kokous eteni esityslistan mukaan aina noin klo 20.00 asti. Jäsenasioissa (uudet jäsenet, eronneet sekä ainaisjäsenet) keskustelimme maksamattomista jäsenmaksuista. Ilmeisesti kaikilla ei ole tiedossa se, että jättämällä  jäsenmaksun maksamatta ei voi erota kerhosta, vaan siitä pitää aina erikseen ilmoittaa jäsenkirjurille. Kaikki kulut pyörivät siihen asti, esim. Moottoriliitto, postitukset, jäsenrekisterit jne. Ainaisjäsenen statuksen saavuttanut on velvollinen anomaan ainaisjäsenyyttä halutessaan sen, sillä se ei tule enää automaattisesti.

Vauhdikasta vuotta 2016
-Pj Tuomas Kallio